Bericht van Babs

11 juli 2022

Bericht van Babs

Ik ben Babs, ik hou van de natuur en vind het heerlijk om buiten te zijn. Sinds een aantal jaar spaar ik mooie, bijzondere veren. Nu ik creaties maak, ga ik vaak wandelen in de omgeving en raap ik veel veren hier op de boerderij.

Ik maak interieurdecoratie en oorbellen van veren. Het zijn handgemaakte, diervriendelijke en unieke dromenvangers, verenmobiels en wandobjecten.

Een aantal creaties hangen te koop op de Oosterhoeve. Kom een keer langs om te kijken!

Maak een rondje langs de vogels, kun jij zien van welke vogels de veren komen?

Heb je speciale wensen? Stuur me een mail 😉

Liefs Babs

Luna Living

Facebook: Luna Living

Instagram: lunaliving.creations

Mail: lunaliving.info@gmail.com

Etsy: www.Etsy.com/nl/shop/lunalivingcreations

Delen :

Facebook
Pinterest
Twitter

Laatste nieuws

Door de website te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten