Boeken

Onderstaande boeken kun je bij ons kopen. Heb je interesse? Neem dan even contact met ons op.

Boeken

Piepmuis op bezoek bij Anna de koe

Beschrijving

Anna de koe is drachtig en Piepmuis gaat bij haar op bezoek. Zou het kalfje al geboren zijn? Als Piepmuis bij Anna aankomt is zij heel verdrietig. Haar kalfje is weg. Piepmuis doet er alles aan om Anna weer blij te maken. Hoe loopt het af met Anna de koe en haar kalfje Herman? En hoe kan jij helpen?

Boek specificaties

• Hardcover
  • 40 full colour geïllustreerde pagina’s
  • Afmeting: 24,5 x 24,5 x 0,9 centimeter
  • Milieuvriendelijk geproduceerd; waterloos offset met de schoonste bio-inkten ter wereld op 100% gerecycled papier.

ISBN: 978-90-829208-0-2

Bedacht en geschreven door Tiara Portier
met illustraties van Niki Mens

Fotografie: Roxanne Letterie

Meer informatie: https://deavonturenvanpiepmuis.nl/product/anna-de-koe/

Prijs: €19,95

Kunst in en om de Oosterhoeve

Bij onze vrijwilligers is veel talent aanwezig op veel verschillende manieren. Zo zijn er mensen die fotograferen, schilderen, we hebben dichters en een enkeling schrijft een eigen ervaring in proza.

Een bloemlezing hiervan is gebundeld.

U kunt dit boekje kopen voor € 5,00.

Eigenzinnige pionier: de biografie van Piet Willems

Beschrijving

‘Wij willen Piet en anders niet!’ luidt de strijdkreet van het gelijknamige actiecomité in 1972, nadat Piet ontslagen was. Tijdens zijn lange loopbaan heeft opbouwwerker Piet Willems (1928-2004) de Bossche welzijnssector nadrukkelijk beïnvloed. Met strijdlust en charisma zette hij zich decennialang in voor mensen uit het ‘souterrain van de samenleving’. Zoals Piet dat zo mooi zei.

Met hulp van een liefdesgodin.

Beschrijving

Gedichten en overzicht van geëxposeerde schilderijen (maart 2020). Brochure 36 blz.

Prijs: € 5,00

Speel met het licht.

Beschrijving

Vijf bundels gedichten en schilderijen (maart 2021). Gebonden 61 blz.

Meer informatie:

emieldillo@hotmail.com